EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Екипите на „Софиямед“ с подаръци от списание „Космос“

Благодарим искрено на екипа на легендарното списание Космос и Медийна група България за техния пореден жест към екипите на медицински комплекс „Софиямед“.  Служителите на УМБАЛ и ДКЦ -тата на „Софиямед“ получиха специален подарък– брой от изданието, с частица от светът на знанието.
 
За втори пореден път Медийна група България чрез жеста си  благодари на медицинските специалисти за техния всеотдаен труд и отдаденост по време на пандемията. А ние благодарим на тях за уважението!
 
 
След 23 години прекъсване сп. Космос, с което поколения жадни за знания българи израснаха в годините на Желязната завеса, се възроди в ново луксозно пълноцветно списание.
Сп. Космос излиза за първи път през 1962 г., а колекционерите пазят и до днес тези почти 300 книжки, написани на великолепен език от блестящи редактори и разказвачи. Днес "Космос" e с по-модерен дизайн и с повече страници. Различен е и като съдържание, тъй като светът около нас се промени. Излиза в последния петък на всеки календарен месец - 80 страници с научни открития, истории за древните цивилизации, криминални загадки, истории за живота на известни личности и загадките на инспектор Стрезов.