EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Никола Антикаджиев успешно опериран в болница „Софиямед“

28.11.2017

Най-известният управител на Клуба на актьора в Народния театър „Иван Вазов“ Никола Антикаджиев беше успешно опериран в Университетска болница „Софиямед“.

Той е приет за планирана операция по смяна на колянна става, която е извършил Началникът на клиниката по ортопедия и травматология в лечебното заведение проф. д-р Андрей Йотов.

„Операцията на г-н Антикаджиев премина без усложнения и той се чувства добре. Предстои му да премине през индивидуална рехабилитационна програма за максимално бързо и качествено възстановяване след оперативната интервенция“, уточнява проф.Йотов.

87-годишния легендарен ресторантьор коментира, че организацията на работата и медицинското обслужване, което е получил в болницата е на изключително високо ниво.

„Отношението на персонала на лечебното заведение е прекрасно. Изключително приветливи и лекари, и медицински сестри и санитари. Все едно не се намираш в болница. Бил съм в хотели в 48 държави по света и чистотата и организацията на работа, която видях в „Софиямед“ е като в 5 звезден хотел.Знаете една усмивка и блага дума може да даде кураж на човек и да му помогне да се излекува по-бързо“, коментира Антикаджиев с усмивка.

 

Снимка:Интернет