EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР!

Днес, 19-ти октомври, отбелязваме Деня на българския лекар и покровителя на медиците в България -Свети Иван Рилски! Честит празник на всички български лекари и тези от екипа на УМБАЛ, ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“–Люлин. 

 

Уважаеми колеги,

По случай Деня на българския лекар – 19-ти октомври, отправям искрените си поздравления и благодарност към всички медици от Университетски медицински комплекс „Софиямед“, чиято мисия е да лекуват болестта и да спасяват живота.

 

Приветствам вашите усилия, компетентност и огромна човечност, с които ежечасно отстоявате принципите на лекарската професия. В тези трудни времена, Вие стоите здраво на своя пост и осигурявате най-доброто в  името на здравето на нашите пациенти.

 

Вие всеки ден давате пример за вдъхновяваща самоотверженост и професионализъм, забравяте умората и изтощението и продължавате да се грижите за преодоляването на болестта.

 

Желая ви от сърце здраве, лично щастие и професионално удовлетворение! Продължавайте да изпълнявате с отговорност и ентусиазъм вашата клетва да лекувате човешките страдания и болка!

 

Честит празник на всички лекари!


С уважение:

 

Д-р Йордан Пелев