EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СОФИЯМЕД!

 

ДО

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА УМБАЛ И ДКЦ „СОФИЯМЕД“

 

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Позволете ми да Ви поздравя най-искрено по случай отбелязването на 9 години от създаването на медицински комплекс „Софиямед“.

Празникът е повод да изкажа своите благодарности към Вас – служителите на лечебното заведение и ДКЦ-та, за неуморния Ви труд и отдаденост през годините, както и за Вашия изключителен професионализъм. Благодарение на него „Софиямед“ вече 9 години е еталон за висококачествено медицинско обслужване. Нашите пациенти се лекуват при най-високите медицински стандарти с модерна апаратура, в съвременни условия от високовалифициран и най-важното-отговорен екип.

На днешния празник всички ние-заедно, сме изправени пред предизвикателството наречено COVID-19. Безспорно нито една от 9-те години не може да се сравни с последната-2020г., затова Ви благодаря за търпението, мотивацията, ангажираността Ви, че не изоставихте нито болницата, нито пациентите си. Загубихме колеги в битката с COVID-19, голяма част от Вас заболяха, някои и повторно, но всички се върнахте на местата си в името на Пациента, в името на хипократовата клетва и дългът да пазим човешкото здраве.

Гордея се не толкова с постиженията ни и развитието ни като академична база през годините, с апаратура от последно поколение, с наградите ни-които са безспорни, а с Вас- нашите лекари, медицински и административен персонал.

Вярвам и се надявам, че и занапред ще продължим да бъдем успешен модел в българското здравеопазването, на който пациентите могат да разчитат във всеки един момент. Защото и занапред ще продължим да се грижим за тях, както винаги сме го правили: отговорно, професионално и с отдададеност!

 

ЧЕСТИТ 9-ТИ РОЖДЕН ДЕН, „СОФИЯМЕД“!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КОЛЕГИ!

 

С УВАЖЕНИЕ:

Д-Р ЙОРДАН ПЕЛЕВ,УПРАВИТЕЛ УМБАЛ „СОФИЯМЕД“