EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Екипът на Софиямед отличи най-добрите за 2019 година

Дни преди Коледните и Новогодишни празници екипът на УМБАЛ и ДКЦ „Софиямед“ се събра на стилно парти. Краят на 2019 година стана повод да отбележим с гордост постигнатите успехи и да наградим отличилите се през годината.

 

„Приключваме 2019 като едно от ТОП трите най-добри здравни заведения в страната“, съобщи собственикът на „Софиямед“ д-р Михаил Тиков. За поредна година доказахме, че качеството на медицинското обслужване се постига с професионализъм и всеотдайност в работата.

 

Управителят на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Йордан Пелев сподели, че се гордее с екипа и постигнатите от него резултати и през изминалата 2019г.

 

Той участва и във връчването на тазгодишните награди за професионални постижения. За проявената всеотдайност в работата, за поддържане на високото качество на предоставените услуги и за приноса в утвърждаването на УМБАЛ „Софиямед“ като едно от най-успешните здравни заведения в страната отличия получиха:

 

Специализант на годината -д-р Юлиан Цветанов, Клиника по неврология

 

Служител на годината - проф. инж. д-р Николай Митов 

 

Медицинска сестра на годината – Калина Христова,отделение по Съдова хирургия

 

Лекар на 2019 година стана д-р Радослав Петков, началник отделение по Образна диагностика. Отличието му беше връчено заради проявения висок професионализъм и себеотрицание, за достойното поведение в името на здравето и живота на пациента.

   

В рамките на събитието бяха връчени и няколко специални отличия:

 

-За своя професионализъм и за увеличаване на семейството на болница „Софиямед“ с още един член –малката Нора, специална кошница бе връчена на зам.-управителя по финансовата дейност Сашка Кирилова.

 

-За проявено милосърдие, човешко отношение и съпричастност в труден за колега момент с грамота "Златно сърце" бяха наградени и служителите на АГ отделението на УМБАЛ "Софиямед", които направиха всичко възможно, за да помогнат на техен болен колега и приятел.

 

-За човека, доайен във своята професия, като признателност за дългогодишния му труд, за приноса му в медицината и развитието на хастрохепатологията в България, приз за „МЕНТОР“ бе връчен на проф. д-р Константин Чернев, началник клиника по гастроентерология и гастрохепатология на УМБАЛ "Софиямед".

 

Мениджмънта на медициснки комплекс "Софиямед" пожела на всички свои служители много здраве и светло посрещане на коледните и новогодишни празници.