EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Честит 3 март! „Защо избрах да остана“

Честит 3 март!

Скъпи пациенти, приятели и партньори, екипът на УМБАЛ и ДКЦ "Софиямед" Ви честити Националния празник на България - 3 март и Ви желае много поводи за национална гордост!

 

По повод празника ще Ви разкажем какво е да си родолюбец- да избереш да останеш в България, да спасяваш животи и да се гордееш с избора си.

Ще Ви представим в няколко кратки видеа мотивацията на водещи лекари от лечебното заведение под мотото „Защо избрах да остана“.

И четиримата съзнателно правят своя избор. Проф. д-р Константин Чернев, началник на Клиниката по вътрешни болести и хепатогастроентерология има над 50 годишна практика, доц. Маргарита Кътева, началник на отделение по хирургия на ръка и реконструктивна хирургия с над 33г. опит и д-р Гюнер Хаджиев, с над 10г. стаж избраха да останат в България.

Ще Ви представим и д-р Иван Йорданов, началник на УНГ отделението с над 30г. стаж, който решава да се върне в България, въпреки успешната си практика в Англия в една от най-добрите болници в Лондон -"James Coook Hospital".