EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Трима лекари от „Софиямед“ с отличие в Мисия Супедок 2020

Трима лекари от медицински комплекс „Софиямед“ бяха отличени в първото издание на инициативата Мисия Супедок 2020, която отличи най-обичаните от пациентите лекари на бляскава церемония в гр.Пловдив.

 

Мисия Супердок е специален проект на платформата superdoc.bg с подкрепата на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието и благодарността на пациентите си. Мисия Superdoc 2020 си поставя за цел да отличи лекарите с най-голям брой максимални оценки в платформата в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на респект към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и популяризирани още повече именно най-обичаните медици.

 

В инициативата с награда бяха отличени д-р Венелин Иванов, акушер-гинеколог в УМБАЛ „Софиямед“, д-р Валери Петров-ортопед в Клиниката по артроскопска травматология на УМБАЛ „Софиямед“ и лекар в ДКЦ „Софиямед“, д-р Красимира Димитрова, ендокринолог в ДКЦ „Софиямед“.

Пълния списък с отличените можете да видите тук.

Специален гост на събитието беше и заместник-кмета „Екология и здравеопазване“ на Пловдив инж. Анести Тимчев, който отправи своите поздравления към всички отличени медици и връчи наградите в две от категориите. Да си лекар „не може да бъде друго, освен съдба, защото да добавиш към своите проблеми и проблемите на хората, с които се срещаш, без никой да те задължава, да се налага да четеш, да се усъвършенстваш, за да бъдеш по-полезен, да се събуждаш сутрин, вечер да си лягаш с проблемите на хората, с които се срещаш, не е нищо друго освен съдба. Най-доброто тук е, че именно тези невидими за очите, съкровени човешки качества Ведра и Супердок правят популярни„ сподели инж. Тимчев в своето обръщение към гостите.

Отличените лекари получиха специалните златни значки „Мисия Супердок“, символ на инициативата, почетни грамоти и подаръци от Ведра Интернешънъл. Но нещо още по-важно – те са получили любовта и признанието на своите пациенти.

 

Повече информация за инициативата вижте тук: https://bit.ly/3hwzTQ5