EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Писмо от благодарни пациенти до проф. Чернев и д-р Идриз

В университетски медицински комплекс „Софиямед“ се получи благодарствено писмо от името на пациент на Клиниката по Вътрешни болести и хепатогастроентерология и Национална пациентска организация, подписано от д-р Иван Вецев, Председател на УС на НПО.

 

„Уважаеми проф. Чернев и д-р Идриз,

 

От името на Национална пациентска организация и от името на пациентите, които представляваме като национално представителна структура, бих искал да отправя своите най-искрени благодарности за Вашия висок професионализъм и всеотдайните грижите, които полагате ежедневно за здравето на пациентите.

 

Приемете нашите искрени пожелания – към Вас и Вашия екип, за здраве – за да имате сили да продължавате се справяте с трудностите, кураж – за да имате смелостта да ги преодолявате и любов в душите, с която да посрещате светлото бъдеще.

  

Вярваме, че демонстрираният от Вас добър пример е добродетел, от която има нужда всеки един пациент и е от първостепенна важност за здравословната връзка лекарпациент.

  

Продължавайте да практикувате тази толкова важна професия с чиста съвест, човешко отношение и неспирен професионализъм, въпреки трудностите в системата!“