EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Вие върнахте на семейството ми надеждата и усмивките, изтрихте отчаянието и безнадеждността

Не мога да намеря думи, с които да ви благодаря! Всичко, което ще кажа е малко за това, което направихте. Вие върнахте на семейството ми надеждата и усмивките, изтрихте отчаянието, страха, безнадеждността! Това пише в писмото си до „Софиямед“ Весела Недялкова, в което благодари за излекуването на нейния баща, на д-р Николов, д-р Герова, д-р Добричков и всички лекари, сестри и санитари от Клиниката по Съдова хирургия на болницата.

 

„На 16 март моят баща беше приет по спешност с последна надежда за помощ за облекчаване на мъките и болките в крака. Бяха направени две операции - в Св.Екатерина и Трета Градска, но без ефект и подобрение. Даже състоянието му се влошаваше със всеки изминал ден. Оставаше малко, нямаше  надежда и се налагаше ампутация, та дори и по-лош край.

 

И така с последна надежда се насочихме към екипа на д-р Николов в „Софиямед“. Прие ни страхотната д-р Герова ,която незабавно се зае със случая. Веднага се започнаха изследвания, обезболяване ,тъй като той вече беше неописуемо болен. И още на следващия ден вече имаше решение, както и ясен план за действие. Когато посетих отделението останах много впечатлена  от това че има начин да спасят крака и баща ми да се оправи.

 

Операцията беше успешна и той вече се възстановява доста добре. Тези невероятни специалисти, намериха и малката останала надежда, направиха и невъзможното и спасиха крака на баща ми, както и живота му. Въпреки многото заболявания и въпреки напредналата му възраст. Този невероятен екип от лекари  прие присърце проблема и намери надежда за спасение.

 

БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ И ДУША, за щастието което ни донесохте! БЛАГОДАРЯ за върната надежда. Прекланям се пред професионализма, всеотдайността и огромната грижа, която положихте!

 

Нека Бог да бди над Вас, за да лекувате и спасявате човешки животи!

 

Бъдете здрави и все така всеотдайни!"