EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

„Софиямед“ празнува 9 рожден ден с безплатни прегледи по 9 специалности

На 9-ти май медицински комплекс „Софиямед“, включващ университетска болница и 2 диагностично-консултативни центрове, празнува цели 9 години от своето основаване. Както винаги досега в името на здравето на пациентите ще отбележи празника с кампания от безплатни прегледи от водещите специалисти по 9 медицински направления.

 

Записването за тях се осъществява онлайн през сайта на лечебното заведение и платформата на Superdoc.bg -https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-po-sluchay-9-godini-sofiamed, както и на тел.0895 555 444 и 02 465 00 00.

Прегледите, свързани с едни от най-честите социално-значими заболявания ще се осъществяват в седмицата 10-16 май по специалностите:

-кардиология

-съдова хирургия

-ушно-носно-гърлени болести

-детски болести

-акушерство и гинекология

-ендокринология

-гастроентерология

-обща и лапароскопска хирургия

-онко хирургия

 

Пациентите, избрали да се възползват от тях могат да направят консултация със специалистите и в контекста на пост ковид усложнения, които са получили. Сред най-честите от тях са името тези в областта на сърдечно-съдовата система чрез прегледите при кардиолог и съдов хирург.

 

За 9г. „Софиямед“ се превърна в един от водещите медицински комплекси в страната, предлагащ съвременни условия за провеждане на лечение в доболничната и болничната помощ. Благодарение на водещите си специалисти по различни медицински направления, модерната материална база и с съвременна апаратура „Софиямед“ е едно от водещите лечебни заведения не само в гр. София, но и в цялата страна.

 

Благодарим Ви за доверието!