EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

„Софиямед“ със специален подарък по случай 10-годишния си юбилей

Броени дни преди отбелязването на 10-годишния си юбилей Университетски медицински комплекс „Софиямед“ получи по случая специален подарък, символ на живота. Дървото - японският клен, дарено от собственика на фирма за уеб и графичен дизайн None.bg Ангел Вачев бе засадено на специално място в БЛОК 1 на лечебното заведение от него, зам.-управителя на болницата д-р Бойко Пенков, Ангелина Римпова-Петкова-PR на лечебното заведение и Никол Тилова- 5 годишно момиченце, родено в болницата, талисман на Детско отделение.

 

„Какъв по - хубав подарък от това да „засадиш“ нов живот и то по повод една истински достойна годишнина. Ден в който празнуват освен лекарите и медицинския персонал на лечебното заведение, които са борят над 10г. животът да тържествува, но и пациентите им-хората на които те са помогнали да бъдат здрави и които трябва да празнуват новото начало и Живота“, каза д-р Бойко Пенков по време на засаждането на дървото.

 

То бе положено в почвата от 5-годишната Никол, която пожела на екипа на „Софиямед“ да пазят дървото и да се грижат за него, така както пазят и се грижат за децата и човешкия живот.

 

Г-н Вачев изказа специална благодарност на медицинските специалисти от комплекса като им пожела много здраве и професионални успехи.

„Всеки един човек трябва да посади поне едно дърво в живота си. По случай празника ви екипът на None.bg с удоволствие ви даряваме този подарък-символ на живота, и ви желаем да бъдете все така всеотдайни, отговорни професионалисти, винаги на топ ниво. Нашата фирма с удоволствие развива кампанията си по засаждане на дръвчета в лечебни заведения от цялата страна, но за нас е чест, че можем да ви поздравим с този символ точно по повод юбилея ви“, каза г-н Вачев.

 

От своя страна PR мениджърът на лечебното заведение Ангелина Римпова-Петкова благодари на екипа на фирмата за подаръка като изтъкна, че жестът им доказва, че с общи усилия можем да поставим началото на едно по-светло, здраво и изпълнено с надежда бъдеще за нашите деца.

„Нашите специалисти са до хората в едни от най-щастливите и едни от най-тежките им моменти. Но днес сме заедно, за да им благодарим, че можем да празнуваме живота. “Заедно сме по-силни и ще се справим“-това бе мотото на нашите медицински екипи по време на пандемията. А днес всички активности, част от отбелязването на 10-тата ни годишнина са под наслов „В услуга на здравето и в името на Живота“. Честит празник, бъдете здрави!“, каза тя.

 

Кленовите дървета символизират баланс, дълголетие, щедрост и интелигентност. А кленовият сироп, който те синтезират е важен източник на храна за коренните американци и символизира успех и изобилие.

Изобилие и успех си пожелаваме и ние от „Софиямед“. Изобилие от здраве и просперитет желаем и на нашите пациенти, които вече 10г. се доверяват на нашите компетенции и опит.!