EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

9г. до Вас в услуга на Вашето здраве!

Уважаеми пациенти, скъпи партньори и приятели, в контекста на новините, които споделихме с Вас цели 9 дни във връзка с честването на 9-тата годишнината от основаването на медицински комплекс "Софиямед", завършваме с едно от най-хубавите събития-раждането на децата на България.
 
По случай 9-тия ни рожден ден нашите партньори и приятели от Chicco Bulgaria подариха специален подаръчен комплект на роденото бебе, най-близко до празника ни. То носи името Доминик Деян Илиев и е родено на 10май в 9:13ч. с мерки от 3, 910кг и 52см. Желаем на него,неговата майка Сара, татко му и цялото им семейство много здраве и щастлив семеен живот.
 
Малко от Вас знаят, че първата операция след откриването на УМБАЛ СОФИЯМЕД преди 9г. е именно по посрещането на новия живот. Тогава след оперативно родоразрешение се роди Мартин, който вече е на 9г.
 
Още веднъж благодарим на всички Вас-нашите пациенти, партньори и приятели за доверието, което ни гласувахте през изминалите 9г. и продължавате да го правите.Ние сме с Вас и занапред, в услуга на Вашето здраве!