EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Драгомир Митев

Клиника по Неврохирургия

Неврохирургия

Д-р Драгомир Митев е специалист неврохирург в София с над 15 годишен опит в диагностиката и оперативното лечение на дегенеративни заболявания на гръбначния стълб (дискови хернии, стенози, травматични увреждания, деформации), в т.ч. лечение на инфекции в тази област, диагностиката и оперативното лечение на онкологични заболявания на централна и периферна нервна система, компресионни синдроми на периферни нерви. Притежава и богата практика при лекуване на различни видове невралгии, както и при други клинични картини от областта на неврoхирургията.


Завършва Медицински университет - Виена, Австрия през 2005г. Своята специалност Неврохирургия придобива през април месец 2014г. в Германия.

В периода между 2008г. и 2014г., д-р Митев специализира Неврoхирургия в неврохирургична клиника в Mайнинген, Германия под ръководството на проф. Брунс, като една година преди тази си специализация, заема длъжност на лекар специализант по неврология в неврологични клиники в Германия. Между октомври 2015г. и ноември 2022г. той работи като главен лекар в секция невротравматология към отделение по ортопедия и травматология в гр. Зул, Германия, в неврохирургична клиника в гр. Идар– Oберщайн, Германия и в неврохирургична клиника в гр. Винер Нойщат, Австрия. В момента д-р Митев е част от екипа специалисти на Клиниката по Неврохирургия при УМБАЛ "Софиямед" под ръководството на д-р Златев.

Квалификации
Специализации по Неврохирурхия в Германия, Австрия, Холандия;
Член на Български лекарски съюз;
Член на Австрийското дружество по неврохирургия (ÖGNC)
Certificate of Advanced Training – Multimodal Intraoperative Neuromonitoring, Fa. Inomed, Германия
Участие в множество международни конгреси и семинари в областта на Неврoхирургията

Графици за прием


Етаж Адрес График Прием Запази час
Етаж 3 БЛОК 1
бул."Г.М.Димитров" 16
Четвъртък:
14:00 - 17:00ч.
not checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

График ДКЦ

График ДКЦ

Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин функционира 24 часа, 7 дни в седмица

Детският неотложен кабинет

Специализирани центрове Софиямед

Специализирани центрове