EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Даниела ДеневаДетска неврология

Д-р Даниела Денева завършва Медицински университет Варна през 1989год. Придобива специалност детски болести през 1998год. в МА – София и специалност детска неврология през 2007 год. в МА - София. Има 22 годишна практика като педиатър.

 

От 2011 год. и до моменга работи, като лекар-детски невролог в Клиника по нервни болести за лечение на деца към УМБАЛНП – “Св. Наум” в гр. София. От 2016- досега е на граждански договор към ДКЦ" Софиямед" .

 

Има допълнителна квалификация (ВСД) по Електроенцефалография и Трансфонтанелна ехография.

 

Има клиничен опит в областта на детските епилепсии, вродени мозъчни малформации, автоимунни и дегенеративни заболявания, неврогенетика, главоболие в детската възраст.

 

Д-р Даниела Денева е член на Български Лекарски Съюз; на Българско дружество по неврология; на Научно дружество по неврология, психиатрия и психология на детското развитието и на Дружество против епилепсия.

 

Участвала е в редица национални и международни конгреси и конференции, обучителни курсове. Автор и съавтор е на статии в областта на детската неврология, издавани в списание Педиатрия, списание Неврология и др., както и автор на постери, представяни на конгреси и конференции по неврология и детска неврология.

 

Графици за прием


Етаж Адрес График Прием Запази час
Етаж 3 БЛОК 1
бул."Г.М.Димитров" 16
Понеделнк:
15:00 - 17:30ч.(фондове и платени)
Сряда:
15:00 - 17:30ч.(НЗОК)
Четвъртък:
15:00 - 17:30ч.(фондове и платени)
checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

График ДКЦ

График ДКЦ

Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин функционира 24 часа, 7 дни в седмица

Детският неотложен кабинет

Специализирани центрове Софиямед

Специализирани центрове