EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Елена СлавковаДетска неврология

Д-р Елена Славкова завършва МА - София през 1990 год. Придобива специалност детски болести през 1997 год. в МА – София и специалност  детска неврология през 2007 год. в МА - София.

От 1990 год. до 1991 год. работи като педиатър в ХХVI – та поликлиника в гр. София. От 1991 год. до 1993 год. – педиатър в Първа Детска Специализирана Болница в гр. София. От 1993 год. до 2007 год. - педиатър в детска клиника към ІІ – ра МБАЛ гр. София. От 2007 год. и понастоящем работи като  лекар-невролог в клиника по нервни болести за лечение на деца към УМБАЛНП – “Св. Наум” в гр. София. От месец април 2019 год. е детски невролог на граждански договор към ДКЦ „Софиямед“ Люлин.

Д-р Елена Славкова е член на Български Лекарски Съюз, на Българско дружество по неврология,  на Научно дружество по неврология, психиатрия и психология на детското развитието и на Дружество против епилепсия.

Има многобройни участия в конгреси, симпозиуми и конференции. Съавтор е в редица статии в областта на детската неврология, издавани в списание Педиатрия, списание Неврология и др., както и съавтор в многобройни постери, представяни на конгреси и конференции по неврология и детска неврология.

Графици за прием


Етаж Адрес График Прием Запази час
Партер ДКЦ Софиямед - Люлин
бул. „Джавахарлал Неру“ 23, ж.к. Люлин 7
Четвъртък от 16:30 до 19:00 ч. checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

График ДКЦ

График ДКЦ

Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин функционира 24 часа, 7 дни в седмица

Детският неотложен кабинет

Специализирани центрове Софиямед

Специализирани центрове