EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Бан КамунаКожни и венерически заболявания

Д-р Бан Камуна е специалист по дерматология, венерология и естетична медицина в София с над 10 години практически опит по специалността и приоритетен интерес в диагностиката и лечението на алопеция, акне, разширени капиляри, бенки, белези, лазерна терапия и кожни заболявания при възрастни и деца. Практикува като консултант дерматолог в ДКЦ „Софиямед”.

Придобива специалност по дерматология и венерология през 2009г. в УМБАЛ “Александровска”, Медицински Университет - София. През 2015г. защитава научна дисертация на тема “Естетични процедури в терапията на кожните заболявания и техните усложнения” и придобива образователна и научна степен “Доктор по медицина”.

 

Има допълнителни курсове и сертификати за дерматохистопатология, микология, флебология, дерматохирургия, хирургия на ноктите, Mohs хирургия, дерматоcкопия, трихоскопия, трихология, криотерапия, химически пилинг, нехирургически лифтинг с конци, инжектиране на хиалоронова киселина и филъри, инжектиране на ботулинов токсин, мезотерапия и лазерна система.

 

През 2015 г. Д-р Камуна работи във Великобритания в университетските болници на Моркамб Бей - NHS Foundation Trust, Ланкастър, като консултант по дерматология и венерология.

Взе участия в международни обучения и практически семинари във Верона, Атина, Истанбул, Букурещ, Амстердам, Прага, Кан, Копенхаген, Виена, Брюксел, Женева, Будва и Париж в областта на естетичната медицина и клинична дерматология.

Участва в национални кампании за профилактика на рак на кожата ”Евромеланома”, както и в национални кампании ”Диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания” и образователна кампания „#Заедно Сме В борбата срещу акнето”.

 

Членство на Български лекарски съюз; Българско дерматологично дружество; Европейска академия по дерматология и венерелогия - ЕАDV; Главен медицински съвет - GMC, Великобритания; Европейско общество по козметична и естетична дерматология – ESCAD; Интернационално общество  по дермоскопия – IDS.

Стипендиант на Европейската академия по дерматология и венерология - EADV Копенхаген 2015, Виена 2016, Женева 2017, Париж 2018. Автор на редица публикации както в страната, така и в чужбина.

 

Графици за прием


Етаж Адрес График Прием Запази час
Етаж 3 БЛОК 1
бул."Г.М.Димитров" 16
Понеделник:
09:00-13:30
Сряда:
9:00-12:30ч.
Вторник и четвъртък:
14:00-19:00
checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием
Етаж 1 ДКЦ Софиямед - Люлин
бул. „Джавахарлал Неру“ 23, ж.к. Люлин 7
Петък:
10:00-13:30ч.
checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

График ДКЦ

График ДКЦ

Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин функционира 24 часа, 7 дни в седмица

Детският неотложен кабинет

Специализирани центрове Софиямед

Специализирани центрове

Новини

За поредна година дерматолозите на ДКЦ „Софиямед“ се включват в кампанията на BIODERMA #Заедно сме в борбата срещу акнето. Тя се провежда з...

Нанасяйте крем на всеки два часа   С първите слънчеви лъчи захвърляме дългия ръкав и започваме да мечтаем за морски приключения. Не бива да забрав...

Безплатни прегледи на пациенти с образувания на кожата, подозрителни за кожен рак ще се провеждат по време на Националната кампания за профилактика на рака на кожата – Евромеланома 2019. ...