EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Домашен VIP стационарУМБАЛ „Софиямед“ ви предлага Домашен VIP стационар - мобилна услуга, която предоставя комплексни квалифицирани медицински грижи за пациенти с продължаваща терапия след операция или друго лечение, в домашни условия.

В момента се предлагат 15 услуги главно от диапазона на сестринските манипулации като при необходимост може да се извърши и консултация само от специалист.

В бъдеще техният обхват ще бъде разширяван с всичко, което може да бъде предоставено в домашни условия за долекуване.

Сред манипулациите извършвани от екипа на Домашния VIP стационар са сваляне на конци след операция и смяна на превръзка, вземане на кръв и секрети, поставяне на подкожни, мускулни или венозни инжекции, извършване на вливания чрез системи, поставяне или смяна на катетър. 

Домашният VIP стационар вече предоставя услугата почасова грижа за пациента, включително тоалет и хранене, даване на лекарства, измерване на пулс, температура и кръвно налягане, подпомагане при придвижване.  Предстои в бъдеще да се въведат и отделни услуги рехабилитация и раздвижване.

Мобилните услуги не са предназначени за пациенти в спешни състояния или за такива с усложнения, настъпили в хода на заболяването. Те не обхващат и болни с неизяснена диагноза и неовладян болков синдром.

 

Предимства на услугата Домашен VIP стационар – консултация със специалист

 

Повече информация за услугата:

Елена Велева, мениджър ВИП отдел, тел. 0895 55 54 63

Понеделник-петък от 8:30 до 16:30ч.


ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 1

02 465 00 00

ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 2

02 465 00 02

ДКЦ и УМБАЛ "Софиямед" - Люлин

02 465 0003

СПЕШНА ПОМОЩ

+359 890 123 150