EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Домашен VIP стационарУМБАЛ „Софиямед“ ви предлага Домашен VIP стационар - мобилна услуга, която предоставя комплексни квалифицирани медицински грижи за пациенти с продължаваща терапия след операция или друго лечение, в домашни условия.

В момента се предлагат 15 услуги главно от диапазона на сестринските манипулации като при необходимост може да се извърши и консултация само от специалист.

В бъдеще техният обхват ще бъде разширяван с всичко, което може да бъде предоставено в домашни условия за долекуване.

Сред манипулациите извършвани от екипа на Домашния VIP стационар са сваляне на конци след операция и смяна на превръзка, вземане на кръв и секрети, поставяне на подкожни, мускулни или венозни инжекции, извършване на вливания чрез системи, поставяне или смяна на катетър. 

Домашният VIP стационар вече предоставя услугата почасова грижа за пациента, включително тоалет и хранене, даване на лекарства, измерване на пулс, температура и кръвно налягане, подпомагане при придвижване.  Предстои в бъдеще да се въведат и отделни услуги рехабилитация и раздвижване.

Мобилните услуги не са предназначени за пациенти в спешни състояния или за такива с усложнения, настъпили в хода на заболяването. Те не обхващат и болни с неизяснена диагноза и неовладян болков синдром.


Информация на телефон: 0895 55 54 63

(понеделник -петък; 8:30 -16:30ч.)


Тестове за COVID-19 - БЛОК1

+3592 465 0000

Запиши час за COVID-19

през Superdoc.bg

Тестове за Covid -19 - Люлин

+3592 465 0003

СПЕШНА ПОМОЩ

+359 890 123 150