EN
Back to top hospitalsofiamed.bg
VIP профилактика за мъже

VIP профилактика за деца

УМБАЛ „Софиямед“ с ВИП профилактични пакети и за малките пациенти.


Университетска болница „Софиямед” не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на няколко годишния си опит и в стремежа си да осигури най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социално-значими заболявания и при малките си пациенти до 14-годишна възраст. Те вече могат да се възползват от 2 ВИП пакета за профилактика, съдържащи основни и разширени консултации с топ специалисти по детски болести, лабораторни изследвания и съвети за правилен хранителен и двигателен режим.


“Посредством двата ВИП профилактични пакета за деца, които предлагаме в УМБАЛ „Софиямед“, родителите могат да разчитат, че функционирането и развитието на най-важните системи и органи в детския организъм ще са проследени особено внимателно и в детайли. В резултат близките на малките ни пациенти ще получат една комплексна оценка на детското здравословно състояние: диагностично уточняване, последваща терапия, в случай на нужда, но и знания, поведение и навици във връзка с превенцията“, коментира д-р Борислав Ганев, началник Детско отделение в УМБАЛ „Софиямед“.


Родителите, които желаят да се възползват от услугата могат да го направят в БЛОК 2 на УМБАЛ „Софиямед“, намиращ се на адрес: София, ул.“Димитър Моллов“ 10, повече информация могат да получат на телефон 0895 555 711, 0895 555 591 от 09:00 - 17:00 ч. и регистратурата в лечебното заведение.