EN
Back to top hospitalsofiamed.bg
VIP профилактика за мъже

VIP профилактика за мъже

„Софиямед“ Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!


Българските пациенти вече няма нужда да пътуват до Турция или други Европейски столици, за да се диагностицират и лекуват чрез най-съвременните методи.


Университетска болница „Софиямед” не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на вече 3 годишния си опит и в стремежа си да осигури на пациентите си най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социално-значими заболявания - онкологични, сърдечно-съдови, гастроентерологични, неврологични и др. С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки, желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани такива, „Софиямед“ разкрива специализиран кабинет по „Превантивна медицина“. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява,може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти.


За улеснение „Софиямед“ Ви предлага 17 различни профилактични пакета, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет.

Повече информация на тел:
Екатерина Бибиновска, email: ebibinovska@bulpharma.bg; тел. 0895 555 591
Елена Велева, е-mail: eveleva@bulpharma.bg; тел. 0895 555 463

Всеки работен ден от 8:30 до 16:30ч.