EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

ДКЦ „Софиямед“-Люлин с диагностични пакети в целодневен COVID-19 кабинет

ДКЦ „Софиямед“-Люлин стартира диагностични пакети за COVID-19 в специализиран целодневен кабинет. Той ще работи на специално обособено място от понеделник до петък от 7:30 до 19:00ч.


В него могат да бъдат консултирани лица, позитивни или суспектни за ковид инфекция с или без симптоми чрез специално разработени диагностични ковид пакети, които включват специфични разширени лабораторни и образни изследвания (рентген или скенер). След получаване на резултатите от тях, пациентът получава медицинско заключение от лекаря за здравословното си състояние и назначение за индивидуална терапия.

 

В кабинетът пациентите могат да направят бърз антигенен тест или PCR за потвърждаване на наличието на инфекцията, ако преди това не са извършвали такива.

Всеки от тях ще получи безплатно и еднократни консумативи като защитна маска, престилка, калцуни.

 

Диагностичните пакети в COVID-19 кабинета в ДКЦ "Софиямед"-Люлин могат да се извършват БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ или с предварително записване на час на тел. 02 465 0003 всеки работен ден от 8:30 до 16ч. или чрез резервиране на час през системата на Superdoc.bg - https://superdoc.bg/lekar/paketi-koronavirus-diagnostika


Консултацията с лекар се извършва в специализирания COVID-19 кабинет, а изследванията - в звено „Образна диагностика“, където функционират специални часови графици за вземане на кръв и извършване на образни изследвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 инфекция.

 

Във връзка със стартирането на дейността на специализирания целодневен кабинет  пунктът за пробовземания за тествове за COVID-19 в ДКЦ "Софиямед"-Люлин също променя работното си време и ще работи всеки делничен ден от 8:30 до 10:30ч. и от 13:00 до 14:00ч. Тестове може да се извършват без или с предварително записване на час онлайн през системата на Superdoc.bg или на тел.02465 0003.

 

*Всички медицински услуги в СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ COVID-19 кабинет в ДКЦ „Софиямед“-Люлин се заплащат!

**Пациентите с предварително резервиран диагностичен пакет за COVID-19 са с предимство!


Повече информация за Диагностични пакети за COVID-19 вижте тук